Waarom De Posterbordengigant?

Congressen en tentoonstellingen worden regelmatig georganiseerd in karakteristieke en historische panden, scholen, universiteiten en hotels waar te weinig mogelijkheden zijn om posters op te hangen. De Posterbordengigant biedt hiervoor dé oplossing.

Wij leveren posterborden en presentatiewanden in verschillende hoogtes, breedtes en opstellingsmogelijkheden.  Zo vindt u bij ons altijd het juiste formaat voor uw congres of evenement. Wij hebben altijd een geschikt type wand of bord voor de presentatie van uw schilderijen, foto’s, (wetenschappelijke) posters of tekeningen. Ook kunt u bij ons terecht voor flip-overs, katheders en whiteboards ( bezoek hiervoor onze congresmagazijn pagina).

Het is mogelijk om uw beurs of posterbordenopstelling vooraf in te laten tekenen. Een professionele designer maakt een complete tekening zodat onze congresbouwers bij aankomst de posterborden direct op de juiste plaats kunnen zetten.

Onze prijzen zijn gebaseerd op vijf aaneengesloten dagen en inclusief montage en plaatsing in  de ruimte waar het evenement plaats vindt. Alle posterborden worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Het gaat er om dat de posterborden niet alleen ‘achter de voordeur’ worden gezet maar worden opgezet in de zaal waar het evenement is. Mits het begane grond is.

Proefopstelling en contact

Wij beschikken over een eigen atelier in Werkendam met een eigen uniek productassortiment. U kunt deze producten persoonlijk komen bekijken. Ook kunnen we dan in ons atelier eventueel proefopstellingen presenteren.  Op verzoek kunnen we ook samen met u vooraf  bepalen wat de meest geschikte opstelling is voor uw evenement in de zalen en/of hallen die u wilt gaan gebruiken.

Met vestigingen in Nederland en België en op basis van jarenlange ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor passend advies. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Interesse in de huur van posterborden?

Menu